Veelgestelde vragen

De nieuwe wet AVG is per mei 2018 in werking getreden. Het doel hiervan is om de bescherming van persoonsgegevens binnen de Europese Unie te garanderen. Alle medewerkers van Ortello hebben de training Data security & privacy awareness afgerond.

Ja dat kan!

Heel graag zelfs. Ortello is voor én door gebruikers en staat daarmee open voor input van haar gebruikers. Als je een goed idee hebt voor een nieuwe module en je wilt meewerken aan het maken van die module neem dan contact op met ons. We kunnen je hulp goed gebruiken!

We hebben een koppeling gemaakt met het Kwaliteitsregister Paramedici om het registreren van punten makkelijker te maken.

Bij elke module hoort een toets. Als je KP-nummer bij ons bekend is en je hebt de toets met succes afgerond worden je punten voor de bijbehorende module automatisch geregistreerd.

Je ontvangt altijd een PDF met bewijs van deelname via e-mail, zodat je je punten ook altijd nog handmatig kan laten registreren

Onze projectgroep werkt voortdurend aan nieuwe modules en het updaten van bestaande modules. Als jij ook je steentje wilt bijdragen, neem dan contact met ons op!

Je krijgt accreditatiepunten:

  • Als je je KP-nummer hebt ingevuld bij je gegevens op de website van www.ortello.nl (Let op! Dit moet voordat je de casus en toets doet)
  • Bij de modules waarvoor accreditatie is aangevraagd
  • Als je een module helemaal hebt doorlopen en minimaal 6 van de 10 vragen juist hebt beantwoord in de bijbehorende toets.
  • Je punten staan dan binnen 24 uur automatisch bijgeschreven.

Het aantal punten is bepaald door Stichting ADAP die de modules beoordeeld. Het aantal punten per module is minimaal 2,5 en maximaal 4.

Je gegevens zijn veilig bij Ortello. Gegevens worden niet doorgegeven aan derden.

Als je je KP-nummer hebt ingevoerd, worden je gegevens gebruikt om je punten bij te schrijven in het kwaliteitsregister. De Ortello-contactpersoon van jouw afdeling kan je voortgang van de Ortello modules en toetsen zien.

Ja, dat kan! Op onze website vind je een grote knop inloggen, maar je kunt ook direct inloggen op onze Academy via https://ortello.plusport.com.

De Academy is het gedeelte van de website waar je de modules vindt en je eigen voortgang kan bekijken.

Is jouw afdeling al aangesloten bij Ortello?

Schrijf je dan in via ons inschrijfformulier en nadat de contactpersoon voor Ortello op je afdeling akkoord heeft gegeven, kan je aan de slag!

TIP: De contactpersoon van jouw afdeling krijgt automatisch een mailtje, maar spreek hem of haar nog even aan over de akkoordering.

Is jouw afdeling nog niet aangesloten bij Ortello, maar wil je dat wel graag?

Je kan je helaas nog niet inschrijven. Bespreek Ortello dan met je leidinggevende en laat hem of haar contact opnemen.

Er is wel de mogelijkheid om een individueel Ortello-account aan te vragen, wilt u meer informatie neem dan contact op.

Ben je je inloggegevens vergeten of kwijt?

Ga dan via Inloggen naar “Wachtwoord vergeten?” en vul je gebruikersnaam en e-mailadres in.

Je gebruikersnaam is meestal wat er voor de @ in je emailadres staat.
Voorbeeld: a.einstein@ortello.nl heeft als gebruikersnaam a.einstein